Terapiapalvelut

Terapiapalvelut Kati Filppula psykoterapia Tampere

Psykoterapia

Psykoterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto erilaisiin kuormittaviin elämäntilanteisiin. Psykoterapiaa saa antaa vain siihen asianmukaisesti koulutettu psykoterapeutti. Yleensä psykoterapia on hieman pitkäkestoisempaa ja terapiasuhde kestää vuodesta eteenpäin. Oma suuntaukseni painottuu traumoihin sekä kriiseihin ja työskentely on hyvin kokonaisvaltaista ottaen huomioon kehon ja mielen yhteyden. Työskentely tapahtuu tässä hetkessä juuri sinulle sopivalla etenemistavalla. Myös etätapaamiset ovat mahdollisia. 

Psykoterapia 45 min 65 €
Psykoterapia 60 min 80 €

Lyhytterapia

Lyhyterapia on sopiva työskentelymuoto silloin, kun kaipaat matalan kynnyksen tukea mielesi hyvinvoinnin tukemiseksi. Lyhytterapiaan et tarvitse lääkärin lähetettä, vaan voit ottaa suoraan yhteyttä minuun, silloin kun on sinulle sopiva hetki. Lyhytterapiassa pidetään katse tässä hetkessä ja löydetään yhdessä sinulle sopivat ratkaisut. Lyhytterapia voi tapahtua myös etänä.

Lyhytterapia/Etäterapia 45 min 60 €
Lyhytterapia/Etäterapia 60 min 75 €
Terapiapalvelut Kati Filppula lyhytterapia Tampere
Terapiapalvelut Kati Filppula pariterapia Tampere

Pariterapia

Jokaisessa parisuhteessa tulee välillä solmukohtia. Joskus kumppani voi tuntua liian läheiseltä ja joskus liian etäiseltä. Eteen voi tulla tilanteita, jolloin ei osaa kertoa toiselle, mitä ajattelee tai tuntee. Myös erilaisia haavoittavia asioita voidaan käsitellä yhdessä terapiassa. Kun haluat työskennellä suhteenne eteen ja saada solmuja auki, pariterapia on hyvä yhteinen työväline. Pariterapia on mahdollista sekä terapiatilalla että etänä.

Pariterapia 45 min 85 €
Pariterapia 60 min 105 €

Olen tukenasi haastavien asioiden käsittelyssä ja autan löytämään keinoja tämänhetkisen tilanteen helpottamiseksi. Opit ymmärtämään itseäsi, omia ajatuksiasi ja toimintamallejasi. Löydät uusia tapoja toimia ja keinoja vaikuttaa itse omaan oloosi. 

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta sekä lempeä kohtaamisen taito. Olet tervetullut luokseni juuri sellaisena kuin olet.

Kati Filppula-ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti psykoterapeutti-erityisopettaja ja tyonohjaaja Tampere