Ohjauspalvelut

Adhd-tuki

Työnohjaus

Terapiapalvelut Kati Filppula erityisopettajan palvelut Tampere

Adhd-tuki

Epäiletkö itselläsi tai nuorellasi adhd:tä? Vastaanotolla voimme tehdä alustavat kartoitukset, jonka pohjalta asiaa on helpompi lähteä selvittämään. Voimme myös miettiä tukitoimia arkeen, vaikka diagnoosia ei vielä olisikaan. Pitkän kokemuksen kautta omaan runsaasti tietoa sekä käytännön vinkkejä arkeen. Arki voi tulla huomattavasti kevyemmäksi muutamilla yksinkertaisilla muutoksilla. Adhd-tuen taustalla minulla on pitkä kokemus eritysluokanopettajan ja nepsy-valmentajan työstä.

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä selvittämään tilannetta!

Adhd-tuki  45 min 60 €


Varaa aika

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn, työn vaatimusten, toimintatapojen ja oman itsen tutkimista, arviointia ja kehittämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tulkitsemista ja jäsentelyä. Olen itse erikoistunut opettajien ja koulunkäynninohjaajien työnohjaukseen. Pitkän erityisopettajan uran tehneenä tunnen opetusalan kentän ja kolmiportaisen tuen viimeaikaiset muutokset läpikotaisin.

Työnohjaus 45 min 85 €
Pyydä ryhmistä tarjous erikseen

Varaa aika

Terapiapalvelut Kati Filppula työnohjaus opettajille Tampere
Kati Filppula-ohjauspalvelut erityisopettaja tyonohjaaja Tampere

Tarjoan adhd-tukea sekä nuorille että aikuisille.
Pitkän ja monipuolisen työtaustan kautta voin tarjota ulkopuolista näkemystä ja löytää uudenlaisia ratkaisuja haastaviin tilanteisiin.